Bedrijfsfinanciering

Bancair krediet en alternatieve financieringsvormen

Wilt u een overname financieren? Hebt u een liquiditeitstekort? Bent u op zoek naar groeigeld? In de huidige marktomstandigheden is het niet langer vanzelfsprekend dat banken direct krediet verstrekken zodra u het nodig hebt. Daarom wenden steeds meer ondernemers zich hiervoor tot Nunes.

Aangezien wij dagelijks zaken doen met banken, weten we als geen ander wat ze wel en niet voor u kunnen doen. Behalve bancair krediet kijken wij daarom ook nadrukkelijk naar de mogelijkheden van alternatieve financieringsvormen. En als we dan toch bij de bank uitkomen, vormt u met Nunes aan uw zijde in elk geval een serieuze gesprekspartner. Dat vergroot niet alleen uw kans op succes, maar leidt vaak ook nog eens tot gunstigere financieringsvoorwaarden.

Financieringsvraagstukken kunnen overigens ook slechts een symptoom zijn van een fundamenteler continuïteitsvraagstuk. Doordat wij vanuit een breed perspectief naar uw bedrijfsvoering kijken, kunnen we ook met uw meedenken over de structurele oorzaken van uw financieringsbehoefte. De combinatie van dit brede perspectief en onze onderhandelingsvaardigheden is de reden dat ook accountants ons regelmatig betrekken bij de financieringsvraagstukken van hun cliënten.

Voorbeelden van bedrijfsfinanciering:

  • Bancaire financiering
  • Private equity
  • Informal investors
  • Samenwerking met handelspartners
  • Crowdfunding

Case


Wilt u ook verder?   

Het eerste adviesgesprek is vrijblijvend en komt voor onze rekening;

maak nu een afspraak
Nunes Consulting Group BV is lid van de DCFA.