Over Nunes Consulting Group

Nunes: keeping business a pleasure

De meeste ondernemers zijn ondernemer omdat ze het leuk vinden. Toch komt het in elk bedrijf wel eens voor dat zorgen over de continuïteit het ondernemerschap in de weg zitten. Door snelle groei. Of doordat het even tegen zit. Dat is precies het punt waarop Nunes u kan helpen.

Onze missie: keeping business a pleasure. We helpen ondernemers het plezier in het ondernemerschap te behouden, door te helpen bij continuïteitsvraagstukken. Dat doen we vanuit drie expertisegebieden.

De Nunes methode

 Inhoudelijke expertise

Inhoudelijke expertise is een voorwaarde voor een professioneel advies.

Wij beschikken over alle benodigde juridische, financiële, fiscale en commerciële kennis om continuïteitsvraagstukken deskundig te analyseren.

 Procesexpertise

Met inhoudelijke kennis alleen kun je in theorie tot het beste advies komen, maar dat is nog geen garantie dat u ook de beste oplossing voor uw situatie krijgt.

Wij hebben oog voor het totale proces. En aandacht voor de belangen van alle betrokken stakeholders.

 Onderhandelexpertise

Weet u wat het met adviezen is? Die kunnen in een la blijven liggen. Bij elk continuïteitsvraagstuk zult u op een zeker moment moeten onderhandelen om echt ergens te komen.

Er moet een deal komen met andere stakeholders. Nunes heeft een uitstekend track record op dit gebied.

Wat willen wij voor u bereiken?

In de eerste plaats is dat een juridisch, fiscaal en financieel optimaal resultaat. Maar uw bedrijf is meer dan dat. Onze juristen en bedrijfsadviseurs gaan daarom verder en passen ook hoogwaardige commerciële kennis toe. Want wat wij uiteindelijk voor u willen bereiken:

Een bedrijfsmatig optimaal resultaat.

Onze toegevoegde waarde

  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Persoonlijk betrokken bij de ondernemer
  • Bewezen track record

Wilt u ook verder?   

Het eerste adviesgesprek is vrijblijvend en komt voor onze rekening;

maak nu een afspraak
Nunes Consulting Group BV is lid van de DCFA.